K5 – organizační pokyny

Přikládám shrnutí opatření a co mít na paměti v den závodu.
Důležitý je čas, registrace je od 15 hod do 17:30, v 18 hod. start závodu.
Opatření k bezpečné realizaci závodu K5 2020 
Registrace: bude probíhat na dvou místech, pro předem registrované a Ti co se budou registrovat na místě. V on-line registraci jste odsouhlasili svůj zdravotní stav, pokud se v den závodu nebudete cítit zdráv, popř. budete mít příznaky COVID19, chovejte se jak by jste měli, prostě tak co jste slyšeli v minulých dvou měsících. Bude-li to aktuální situace vyžadovat můžeme provádět měření teploty určeným zdravotníkem.
Start závodu: dle aktuální situace může být na akci 500 lidí, s určitými rozestupy. Start provedeme nejspíš, jeden, nepředpokládáme, že na místě se nahlásí dalších 300 lidí.
Průběh závodu: ze zkušeností z minulého ročníku na totožné trati víme, že se startovní pole, na celé jeho délce roztáhne tak, že se na trati pohybují jednotlivci v mnoha metrových rozestupech a jen výjimečně se sejdou dvojice maximálně trojice závodníků.
Občerstvení během závodu: Občerstvovačka bude na cca 8 km a v prostoru startu a cíle. Před příchodem do občerstvovací stanice si závodník vydezinfikuje ruce předem připravenou dezinfekcí organizátora. Voda a jiné tekutiny budou pracovníky občerstvovačky doplňovány individuálně do kelímků, které bude mít každý závodník vlastní, popř. jednorázové. Závodník nebude mít fyzický přístup k zdroji tekutin a tekutiny dostane jen do své nádoby. Pracovníci občerstvovačky budou dodržovat standardní hygienické podmínky (rukavice, pokrývky hlavy, roušku).
Vyhlášení závodu: závod bude vyhlašován standardně dle platných pravidel.
Ukončení závodu: akce končí vyhlášením výsledků a předáním cen vítězům.
Ubytování: organizátor nezajišťuje ubytování závodníkům.
WC a sociální zařízení: závodníkům bude vyhrazeno a označeno wc a umývárny jsou buď na záchodě, popř. v místech na to připravených. Tyto sektory budou pravidelně desinfikovány určenými osobami.
V ceně startovného:
Dospělí: měření čipovou technologií; pitný režim před, během i po závodě; závodník má možnost odškrtnutím (na startovním čísle) vyzvednutí libovolného nápoje a jídla; značení trati; upomínkové předměty; ocenění
Děti: měření čipovou technologií; pitný režim před, během i po závodě; závodník má možnost odškrtnutím (na startovním čísle) vyzvednutí libovolného nápoje 0,3 l a jídla (párek v rohlíku, spekáček k vlastnímu opečení, polévka); značení trati; upomínkové předměty; ocenění
Jídlo:
Gulášová polévka
Klobása na grilu
Těstovinový salát
Hermelín na grilu
Párek v rohlíku
Špekáček k vlastnímu opečení
Pití:
Nealko nápoje (kyselky, kofola, limonáda)
Točené nealkoholické ochucené pivo
Točené pivo Bernard 11°

Kliknutím nasdílíš
Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Poslední novinka